Французький гамбургер Шикарний варіант урізноманітнити надоїдливі котлети. Ті ж продукти, плюс яловичий деміглас, в результаті дуже смачне і абсолютно домашня страва. Соус-підливка настільки смачний, що хочеться їсти його самого по собі. Подавати такі бургери краще з пюре, пастою або рисом, щоб гарнір вбирав смачний соус. Інгредієнти: 1. Фарш яловичий 1 кг. 2. Яйця 2 шт. 3. Цибуля ріпчаста 100 грам 4. Хлібна крихта 100 грам 5. Деміглас яловичий 3 ст.л. 6. Молоко 4 ст.л. 7. Борошно 3 ст.л. 8. Вершкове масло 2 ст.л. 9. Соєвий соус 3 ст.л. 10. Вино червоне 150 мл. 11. Оливкова олія 11 ст. л. 12. Перець чорний 1 ч.л. 13. Сіль 1,5 ч.л. Спосіб приготування: 1. Ріпчасту цибулю подрібнити в блендері. Змішати яловичий фарш, хлібні крихти, подрібнену цибулю, яйця, 2/3 ч.л. чорного перцю і 1 ч.л. солі. Добре вимішати фарш і сформувати з нього 9 плоских, круглих котлет. Обваляти бургери в борошні. 2. У сковорідці нагріти оливкову олію і обсмажити з двох сторін по 2-3 хвилини, до рум'яної скоринки. Вийняти бургери зі сковорідки і зберігати в теплі. 3. У сковорідці, де смажилися бургери, розтопити вершкове масло і висипати решту борошна. Влити вино, соєвий соус, додати, додати деміглас. Помішуючи, варити соус до загущення, близько10 хвилин, якщо соус сильно густий додати воли або бульйону. Посолити і поперчити соус за смаком. 4. Додати бургери в соус, накрити кришкою і тушкувати 15 хвилин, 1 раз перевернувши. Подавати бургери поливши соусом. |