Курячий бульйон
65
грн.
Ціна за упаковку

Склад:
курячі частини, сушена морква,
сушена селера, сіль, вода.

Спосіб приготування: Продукт готовий до застосування і приготування страв. Додати вміст упаковки до 0,5 л води чи використати нерозведеним, прокип'ятити, додати солі і спецій за смаком.

Термін зберігання: 2 місяці з дати виробництва при t від 0˚C до 4˚C. Після відкриття упаковки: 1 тиждень при t від 0˚C до 4˚C, 3 місяці при t от -6 ˚C до -18˚C.

Упаковка: 0.55 кг.
Яловичий бульйон
60
грн.
Ціна за упаковку

Склад: яловичі кістки, сушена морква, сушена цибуля, сіль, вода.

Спосіб застосування: додати вміст упаковки до 0.5 л води або використати нерозведеним, закип'ятити, додати сіль і спеціїї за смаком.

Термін зберігання: 2 місяці з дати виготовлення при t від от 0˚C до 4˚C. Після відкриття упаковки: 1 тиждень при t від 0˚C до 4˚C, 3 місяці при t від -6˚C до -18˚C.

Упаковка: 0.55 кг
Грибний бульйон
67
грн.
Ціна за упаковку

Склад: шампіньйони свіжі, шиітаке сушені, гриби білі сушені, сушена морква, сушена цибуля, сіль, вода.

Спосіб застосування: додати вміст упаковки до 0.5 л води або використати нерозведеним, закип'ятити, додати сіль і спеціїї за смаком.

Термін зберігання: 1 місяць з дати виготовлення при t від 0˚C до 4˚C. Після відкриття упаковки: 48 голин при t від 0˚C до 4˚, 3 місяці при t від -6 ˚C до -18˚C.

Упаковка: 0.55 кг
Свинячий бульйон
60
грн.
Ціна за упаковку

Склад: свинячі кістки, сушена морква, сушена цибуля, сіль, вода.

Спосіб приготування: додати вміст упаковки до 0.5 літра води чи використати нерозведеним, прокип'ятити, додати сіль і спеції за смаком.

Термін зберігання: 1 місяць з дати виробництва при t від 0˚C до 4˚C.
Після відкриття упаковки: 48 годин при t від 0˚C до 4˚C, 3 місяці при t від -6 ˚C до -18˚C.

Упаковка: 0.55 кг
Рибний бульйон
63
грн.
Ціна за упаковку

Склад: рибні частини (голови і хребти лососевих риб), сушена морква, сушена цибуля, сіль, вода.

Спосіб приготування: додати вміст упаковки до 0,5 літра води чи використати нерозбавленим, прокип'ятити, додати сіль і спеції по смаку.

Термін зберігання: 1 місяць з дати виробництва при t від 0˚C до 4˚C. Після відкриття упаковки: 48 годин при t від 0˚C до 4˚C, 3 місяці при t от -6 ˚C до -18˚C.

Упаковка: 0.55 кг
Книга рецептів
Ця книга рецептів створена для всіх, хто любить готувати і любить поїсти.
Ми розповімо вам, як застосувати у ваші рецепти класику французької кухні - соус деміглас.
При цьому не будемо розповідати як готувати сам деміглас, а представимо рецепти із вже готовим соусом, який випускає ТМ BULION.
Ознайомившись із нашими рецептами, ви зможете легко і швидко впровадити цей чудовий продукт у свої домашні страви, надати їм вишуканого ресторанного вигляду і смаку.
Контакти для замовлення
ragnata@gmail.com
BULION - 100% натуральні бульйони і соуси з доставкою по Україні
Click to order
Оформлення замовлення
Total: 
Заповніть будь ласка контактні дані
ПІБ
Номер телефону
E-mail
 
Варіанти доставки
Оберіть потрібне. Доставка відбувається по тарифах перевізника!
 
Місто доставки
Область
Адрес доставки
Якщо обрана доставка на відділення - вкажіть номер відділення
 
Коментар
Можливо, ви б хотіли додати інформацію до замовлення
Payment method
Замовлення буде оброблене найближчим часом!
Made on
Tilda