Свиний бульйон - основа для смачних супів, ситного борщу, щей, соусів, рулетів, плову, 0,55 кг Використовується для приготування: • ситних супів; • щей; • борщу; • рагу; • підливи; • соусів; • рулетів; • різотто.
Склад: вода питна очищена, кістки свинячі, сушені овочі (морква, цибуля), сіль кухонна харчова. Енергетична цінність (калорійність): 39,9 Ккал (102 кДж). Поживна (харчова) цінність у 100 г продукту: Білки: 14,51 г, Жири: 6,33 г, Вуглеводи: 0,37 г
Термін зберігання: 1 місяць з дати виробництва при t від 0˚C до +4˚C. Після відкриття упаковки: 48 годин при t від 0˚C до +4˚C.
Спосіб приготування: нагрійте вміст упаковки та вживайте як звичайний бульон. Ідеальний для приготування перших страв, крем-супів, різотто, соусів, тушкування м'яса, овочів та інше. Для перших страв можливо розвести водою 1:1. Без ГМО.