Овочі фаршировані
рисом із грибами
Чудово грибне блюдо, улюблене всіма. Смак рисової начинки підсилює та дуже прикрашає грибний деміглас.

Складові:

1. Цукіні 4 шт.
2. Помідори 4 шт.
3. Гриби білі свіжі чи сушені 2 шт.
4. Рис 100 грам
5. Цибуля ріпчаста 1 шт.
6. Патісони дрібні 4-5 шт.
7. Часник 1 зубчик
8. Петрушка 1 невеликий пучок
9. Деміглас грибний 1 ст.
10. чебрець сушений 1 ч.л.
11. Олія оливкова 2 ст.л.
12. Сіль
13. Перець чорний
14. Лавровий лист 1
шт.

Спосіб приготування:

1. Дрібно нарізати цибулю і часник. Сушені гриби замочити заздалегідь та нарізати. Свіжі гриби нарізати. У сотейнику нагріти оливкову олію та обсмажити цибулю з часником до прозорості. Додати гриби та ще трохи обсмажити. Всипати промитий рис, залити 300мл. окропу, і додати грибний деміглас. Довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму, накрити рис кришкою та готувати 15 хвилин.
2. У круглих цукіні відрізати верхівки, довгі цукіні розрізати навпіл. Видалити частину м'якоті і дрібно її нарізати. У помідорів зрізати верх і вийняти серцевину із соком. Додати серцевину цукіні та чебрець до рису та готувати ще 5 хвилин.
3. Поставити овочі у форму для запікання, між ними покласти патисони та лавровий лист. Наповнити овочі рисом. У форму влити 100мл. окропу. Поставити форму з овочами в нагріту до 200 градусів духовку і готувати 15 хвилин.

Эта книга рецептов создана для всех, кто любит готовить и
любит поесть.Мы расскажем вам, как внедрить в ваши рецепты классику французской кухни – соус демиглас.

Причем, мы не будем рассказывать как делать сам демиглас, а представим рецепты уже с готовым соусом, который выпускает
ТМ BULION.

Ознакомившись с нашими рецептами, вы сможете легко и быстро внедрить этот замечательный продукт в свои домашние блюда, придать им изысканный ресторанный вид и вкус.
Книга рецептов
Контакты
+38 063 03 77 793
dombulion@gmail.com
Публичная оферта
Политика конфеденциальности
Made on
Tilda