Французький гамбургер
Шикарний варіант урізноманітнити набридлі котлети. Ті ж продукти, плюс яловичий деміглас, в результаті смачна і домашня страва. Соус-підливка настільки смачний, що хочеться їсти його сам собою. Подавати такі бургери найкраще з пюре, пастою чи рисом, щоб гарнір вбирав смачний соус.

Складові:

1. Фарш яловичий 1 кг.
2. Яйця 2 шт.
3. Цибуля ріпчаста 100 грам
4. Хлібна крихта 100 грам
5. Деміглас яловичий 3 ст.
6. Молоко 4 ст.
7. Борошно 3 ст.
8. Олія вершкове 2 ст.л.
9. Соєвий соус 3 ст.
10. Вино червоне 150мл.
11. Олія оливкова 11 ст. л.
12. Перець чорний 1 ч. л.
13. Сіль 1,5 ч. л.

Готуємо!

Спосіб приготування:
1. Цибулю подрібнити в блендері. Змішати яловичий фарш, хлібні крихти, подрібнену цибулю, яйця, 23 ч.л. чорного перцю та 1 ч.л. солі. Добре вимостити фарш і сформувати з нього 9 плоских, круглих котлет. Обваляти бургери у борошні.
2. У сотейнику нагріти оливкову олію та обсмажити з двох сторін по 2-3 хвилини, до рум'яної скоринки. Вийняти бургери зі сковороди та зберігати в теплі.
3. У сотейнику, де смажилися бургери, розтопити вершкове масло і всипати борошно, що залишилося. Влити вино, соєвий соус, додати|добавляти| деміглас. Помішуючи, варити соус до загусання, близько 10 хвилин, якщо соус сильно додати густий води або бульйону. Посолити та поперчити соус за смаком.
4. Повернути бургери до соусу, накрити кришкою і гасити 15 хвилин,
1 раз перевернувши. Подавати бургери полив соусом.

Эта книга рецептов создана для всех, кто любит готовить и
любит поесть.Мы расскажем вам, как внедрить в ваши рецепты классику французской кухни – соус демиглас.

Причем, мы не будем рассказывать как делать сам демиглас, а представим рецепты уже с готовым соусом, который выпускает
ТМ BULION.

Ознакомившись с нашими рецептами, вы сможете легко и быстро внедрить этот замечательный продукт в свои домашние блюда, придать им изысканный ресторанный вид и вкус.
Книга рецептов
Контакты
+38 063 03 77 793
dombulion@gmail.com
Публичная оферта
Политика конфеденциальности
Made on
Tilda