Французький гамбургер Шикарний варіант урізноманітнити набридлі котлети. Ті ж продукти, плюс яловичий деміглас, в результаті смачна і домашня страва. Соус-підливка настільки смачний, що хочеться їсти його сам собою. Подавати такі бургери найкраще з пюре, пастою чи рисом, щоб гарнір вбирав смачний соус. Складові: 1. Фарш яловичий 1 кг. 2. Яйця 2 шт. 3. Цибуля ріпчаста 100 грам 4. Хлібна крихта 100 грам 5. Деміглас яловичий 3 ст. 6. Молоко 4 ст. 7. Борошно 3 ст. 8. Олія вершкове 2 ст.л. 9. Соєвий соус 3 ст. 10. Вино червоне 150мл. 11. Олія оливкова 11 ст. л. 12. Перець чорний 1 ч. л. 13. Сіль 1,5 ч. л. Готуємо! Спосіб приготування: 1. Цибулю подрібнити в блендері. Змішати яловичий фарш, хлібні крихти, подрібнену цибулю, яйця, 23 ч.л. чорного перцю та 1 ч.л. солі. Добре вимостити фарш і сформувати з нього 9 плоских, круглих котлет. Обваляти бургери у борошні. 2. У сотейнику нагріти оливкову олію та обсмажити з двох сторін по 2-3 хвилини, до рум'яної скоринки. Вийняти бургери зі сковороди та зберігати в теплі. 3. У сотейнику, де смажилися бургери, розтопити вершкове масло і всипати борошно, що залишилося. Влити вино, соєвий соус, додати|добавляти| деміглас. Помішуючи, варити соус до загусання, близько 10 хвилин, якщо соус сильно додати густий води або бульйону. Посолити та поперчити соус за смаком. 4. Повернути бургери до соусу, накрити кришкою і гасити 15 хвилин, 1 раз перевернувши. Подавати бургери полив соусом. |