Бульйон овочевий 5,00 кг

129447556687
550,00
грн.

Овочевий бульйон

Використовується для приготування:
  • Ситних супів;
  • Супів-пюре;
  • Соусів;
  • Різотто;
  • Суп Энгамат
  • Паста;
Склад:
Склад: вода питна очищена, цибуля ріпчаста сушена, морква сушена, капуста сушена, корінь петрушки, цибулю порей, паприка червона, сіль кухонна харчова.
Енергетична цінність (калорійність): 13,7 ккал (57 кДж).
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: Білки: 0,78 м,
Жири: 0,91 г, Вуглеводи: 1,51 г
Термін зберігання: 1 місяць з дати виробництва при t від 0C до +4C. Після розкриття упаковки: 48 год при t від 0C до +4C.
Спосіб приготування: нагрійте вміст упаковки і вживайте як звичайний бульйон. Ідеальний для приготування перших страв, крем-супів, різотто, соусів, тушкування овочів і ін. Для перших страв можливо розвести водою 1:1.
Без ГМО.
Маса нетто: 550 г +/- 5%

Спосіб вживання: Продукт готовий до вживання
та приготування страв. Додати вміст упаковки до 0.5 літра води або використовувати нерозведеним, прокип'ятити,
додати сіль і спеції за смаком.

Термін зберігання: 1 місяці з дати виробництва при t від 0C до 4C. Після розкриття упаковки: 1 тиждень при t від 0C до 4C, 3 місяці при t від -6 C до -18C.

Упаковка: 0.55 кг


Про турботу і любов.
Саме ці два поняття асоціюється із затишком, теплом, обіймами і спілкуванням у сімейному колі. Більшість чоловіків мріє про те, щоб їхні дружини мали більше вільного часу для свого розвитку, відпочинку і відпочинку з рідними, чи не так? Проте більшість чоловіків любить і домашню їжу, яку готують їх чудові господині і відповідальні мами! Як знайти баланс, коли всі вмовляння «Присядь, відпочинь!», «Давай хоч сьогодні замовимо їжу з доставкою, щоб вечір був вільний?», «Не готуй так багато, будь ласка», звернені до дружини, залишаються поза її увагою?

Рішення є завжди, особливо для рішучих чоловіків! Ви в силах допомогти дружині і зробити її повсякденні обов'язки менш виснажливими. Принаймні процес приготування їжі оптимізувати точно можете ?
TM BULION створила натуральні основи для перших і других страв, які подобаються дійсно по-домашньому. Широкий асортимент продукції дозволяє знайти улюблені смаки і познайомитися з новинками - невеликі упаковки чудово підходять для дегустації

Це не звичайний продукт, а справжня знахідка! Натуральні бульйони визнані незамінними рятівниками часу 9 з 10 господинь, які готують страви власноруч! ?
Проявіть свою любов і турботу про дружину прямо зараз - знайомтеся з асортиментом, замовляйте бульйони готові TM BULION з доставкою по всій Україні!

Кілька перевірених рецептів



Овочевий бульйон з манними галушками
ІНГРЕДІЄНТИ
1. Вершкове масло - 50 г
2. Овочевий бульйон - 2 л
3. Куряче яйце - 1 штука
4. Сіль за смаком
5. Манна крупа - 100 г
Спосіб приготування:

· 1.Яйце розтерти з ложкою масла, поки суміш не стане як крем, потім всипати потроху манну крупу, посолити. Суміш повинна бути, як густа сметана.
· 2. Бульйон процідити в каструлю побільше, щоб галушки не злипалися. Приготовану манну суміш брати чайною ложкою й опускати в киплячий бульйон. Варити 20 хвилин в закритій каструлі при повільному кипінні.
· 3. Готові галушки вийняти шумівкою, обережно викласти в супницю і залити процідженим бульйоном, в якому вони варилися.



Бульйон з омлетом
Інгредієнти:

1.Бульйон овочевий 500 мл.
2.Яйця 2 шт.
3.Молоко 2 ст. л.
4.Вершкове масло 10 грам
5.Сіль
6.Перець чорний
Спосіб приготування:

1. Віночком збовтати яйця з молоком і щіпкою солі до однорідної маси. В антипригарній сковороді нагріти вершкове масло і влити яєчну масу. Підсмажити омлет на середньому вогні і відразу згорнути гарячий омлет рулетиком.
2. Бульйон нагріти до кипіння, посолити і поперчити. Розлити бульйон по тарілках. Рулет з омлету нарізати кільцями і розкласти по тарілках з бульйоном.


Гарбузовий суп-пюре на овочевому бульйоні з каррі
Інгредієнти:
  1. 800 г гарбуз
  2. Цибуля ріпчаста 1 головка
  3. Вершки 10%-ві 100 мл
  4. Оливкова олія 2 столові ложки
  5. Овочевий бульйон 500 мл
  6. Лавровий лист 2 штуки
  7. Сіль за смаком
  8. Мелений чорний перець за смаком
  9. Жовтий каррі порошок 1 чайна ложка
  10. Рубана петрушка 4 столові ложки
Спосіб приготування:
1. Розрізати гарбуз, вичистити насіння і видалити шкірку. М'якоть нарізати кубиками.
2. Розігріти масло і обсмажити дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору. Додати гарбуз і залишити нудитися під кришкою протягом 5 хвилин.
3. Залити бульйоном, покласти лавровий лист, сіль, перець, каррі. Довести до кипіння і варити на повільному вогні протягом 20 хвилин.
4. Вийняти лавровий лист і збити суп до стану пюре.
5. Додати вершки.
6. Подавати з грінками, посипавши петрушкою.



Різотто «Миланезе» з овочевим бульйоном і шафраном
Інгредієнти:
  1. Рис арборіо 300 г
  2. Сир пармезан 100 г
  3. Вершкове масло 60 г
  4. Цибуля 1 штука
  5. Овочевий бульйон 1,5 л
  6. Біле сухе вино 150 мл
  7. Шафран 1 чайна ложка
Спосіб приготування:

1. Шафран замочити в 100 мл бульйону.
2. Цибулю почистити і дрібно нарізати.
3. Сир натерти на дрібній тертці.
4. Розтопити у важкій сковороді половину вершкового масла і обсмажити цибулю до прозорості.
5. Додати рис до цибулі і тушкувати 2-3 хвилини на повільному вогні, щоб рис просочився запахом олії і цибулі.
6. Влити вино і через 1 хвилину почати додавати бульйон, ополоник за ополоником, дозволяючи рісу вбирати рідину.
7. Через 18-20 хвилин, коли рис буде майже готовий, додати замочений в бульйоні шафран, вершкове масло і половину натертого сиру. На 1 хвилину закрити сковороду кришкою і потім дуже енергійно перемішати, майже збити.
8. Подавати відразу ж, посипавши залишилися натертим пармезаном.

Weight: 5000 g

Click to order
Оформление заказа
Total: 
Заполните пожалуйста контактные данные
ФИО
Номер телефона
E-mail
 
Варианты доставки
Выберите нужное. Доставка осуществляется по тарифам перевозчика!
 
Город доставки
Область
Адрес доставки
Если вы выбрали доставку на отделение - укажите номер отделения
 
Комментарий
Возможно, вы бы хотели добавить информацию к заказу
Payment method
Заказ будет обработан в ближайшее время!
Made on
Tilda