Склад: Склад: вода питна очищена, цибуля ріпчаста сушена, морква сушена, капуста сушена, корінь петрушки, цибулю порей, паприка червона, сіль кухонна харчова. Енергетична цінність (калорійність): 13,7 ккал (57 кДж). Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: Білки: 0,78 м, Жири: 0,91 г, Вуглеводи: 1,51 г Термін зберігання: 1 місяць з дати виробництва при t від 0C до +4C. Після розкриття упаковки: 48 год при t від 0C до +4C. Спосіб приготування: нагрійте вміст упаковки і вживайте як звичайний бульйон. Ідеальний для приготування перших страв, крем-супів, різотто, соусів, тушкування овочів і ін. Для перших страв можливо розвести водою 1:1. Без ГМО. Маса нетто: 550 г +/- 5%
Спосіб вживання: Продукт готовий до вживання та приготування страв. Додати вміст упаковки до 0.5 літра води або використовувати нерозведеним, прокип'ятити, додати сіль і спеції за смаком.
Термін зберігання: 1 місяці з дати виробництва при t від 0C до 4C. Після розкриття упаковки: 1 тиждень при t від 0C до 4C, 3 місяці при t від -6 C до -18C.
Упаковка: 0.55 кг
Про турботу і любов. Саме ці два поняття асоціюється із затишком, теплом, обіймами і спілкуванням у сімейному колі. Більшість чоловіків мріє про те, щоб їхні дружини мали більше вільного часу для свого розвитку, відпочинку і відпочинку з рідними, чи не так? Проте більшість чоловіків любить і домашню їжу, яку готують їх чудові господині і відповідальні мами! Як знайти баланс, коли всі вмовляння «Присядь, відпочинь!», «Давай хоч сьогодні замовимо їжу з доставкою, щоб вечір був вільний?», «Не готуй так багато, будь ласка», звернені до дружини, залишаються поза її увагою?
Рішення є завжди, особливо для рішучих чоловіків! Ви в силах допомогти дружині і зробити її повсякденні обов'язки менш виснажливими. Принаймні процес приготування їжі оптимізувати точно можете ? TM BULION створила натуральні основи для перших і других страв, які подобаються дійсно по-домашньому. Широкий асортимент продукції дозволяє знайти улюблені смаки і познайомитися з новинками - невеликі упаковки чудово підходять для дегустації
Це не звичайний продукт, а справжня знахідка! Натуральні бульйони визнані незамінними рятівниками часу 9 з 10 господинь, які готують страви власноруч! ? Проявіть свою любов і турботу про дружину прямо зараз - знайомтеся з асортиментом, замовляйте бульйони готові TM BULION з доставкою по всій Україні!
Кілька перевірених рецептів
Овочевий бульйон з манними галушками ІНГРЕДІЄНТИ 1. Вершкове масло - 50 г 2. Овочевий бульйон - 2 л 3. Куряче яйце - 1 штука 4. Сіль за смаком 5. Манна крупа - 100 г Спосіб приготування:
· 1.Яйце розтерти з ложкою масла, поки суміш не стане як крем, потім всипати потроху манну крупу, посолити. Суміш повинна бути, як густа сметана. · 2. Бульйон процідити в каструлю побільше, щоб галушки не злипалися. Приготовану манну суміш брати чайною ложкою й опускати в киплячий бульйон. Варити 20 хвилин в закритій каструлі при повільному кипінні. · 3. Готові галушки вийняти шумівкою, обережно викласти в супницю і залити процідженим бульйоном, в якому вони варилися.
Бульйон з омлетом Інгредієнти:
1.Бульйон овочевий 500 мл. 2.Яйця 2 шт. 3.Молоко 2 ст. л. 4.Вершкове масло 10 грам 5.Сіль 6.Перець чорний Спосіб приготування:
1. Віночком збовтати яйця з молоком і щіпкою солі до однорідної маси. В антипригарній сковороді нагріти вершкове масло і влити яєчну масу. Підсмажити омлет на середньому вогні і відразу згорнути гарячий омлет рулетиком. 2. Бульйон нагріти до кипіння, посолити і поперчити. Розлити бульйон по тарілках. Рулет з омлету нарізати кільцями і розкласти по тарілках з бульйоном.
Гарбузовий суп-пюре на овочевому бульйоні з каррі Інгредієнти:
800 г гарбуз
Цибуля ріпчаста 1 головка
Вершки 10%-ві 100 мл
Оливкова олія 2 столові ложки
Овочевий бульйон 500 мл
Лавровий лист 2 штуки
Сіль за смаком
Мелений чорний перець за смаком
Жовтий каррі порошок 1 чайна ложка
Рубана петрушка 4 столові ложки
Спосіб приготування: 1. Розрізати гарбуз, вичистити насіння і видалити шкірку. М'якоть нарізати кубиками. 2. Розігріти масло і обсмажити дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору. Додати гарбуз і залишити нудитися під кришкою протягом 5 хвилин. 3. Залити бульйоном, покласти лавровий лист, сіль, перець, каррі. Довести до кипіння і варити на повільному вогні протягом 20 хвилин. 4. Вийняти лавровий лист і збити суп до стану пюре. 5. Додати вершки. 6. Подавати з грінками, посипавши петрушкою.
Різотто «Миланезе» з овочевим бульйоном і шафраном Інгредієнти:
Рис арборіо 300 г
Сир пармезан 100 г
Вершкове масло 60 г
Цибуля 1 штука
Овочевий бульйон 1,5 л
Біле сухе вино 150 мл
Шафран 1 чайна ложка
Спосіб приготування:
1. Шафран замочити в 100 мл бульйону. 2. Цибулю почистити і дрібно нарізати. 3. Сир натерти на дрібній тертці. 4. Розтопити у важкій сковороді половину вершкового масла і обсмажити цибулю до прозорості. 5. Додати рис до цибулі і тушкувати 2-3 хвилини на повільному вогні, щоб рис просочився запахом олії і цибулі. 6. Влити вино і через 1 хвилину почати додавати бульйон, ополоник за ополоником, дозволяючи рісу вбирати рідину. 7. Через 18-20 хвилин, коли рис буде майже готовий, додати замочений в бульйоні шафран, вершкове масло і половину натертого сиру. На 1 хвилину закрити сковороду кришкою і потім дуже енергійно перемішати, майже збити. 8. Подавати відразу ж, посипавши залишилися натертим пармезаном.
Weight: 5000 g
Оформлення замовлення
Заповніть будь ласка контактні дані
Замовлення буде опрацьовано найближчим часом! Гарного дня!