Деміглас із яловичини 1 кг

Bulion
25552663
630,00
грн.
Деміглас ідеально підходить для приготування соусів, додавання в перші страви, для тушіння м'яса, овочів, су-виду, додавання в фарші, маринування. Деміглас (фр. Demi-glace) - один з основних соусів французської кухні. У класичному варіанті він готується з яловичих кісток, овочів, томатної пасти, спецій, а також червоного вина. ТМ BULION має в своєму асортименті класичний яловичий Деміглас, а також авторські варіанти соусу: курячий, качиний, грибний. А також креветковий біск.

Склад: кістки яловичі, сушена морква, сушена
цибуля, вино червоне, томатне пюре, сіль, вода.
Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту:
Білки - 1 г, Жири - 3 г, Вуглеводи - 5 г.
Енергетична цінність на 100 г продукту: 51 Ккал.

Термін придатності:
2 місяці з дати виготовлення при t від 0°С до +4°С.
Після відкриття термін зберігання при t від 0°С до +4°С до 2 тижнів.

Маса нетто:
1000 г ± 3%

Страна производитель: Украина

Упаковка: Пакет дой пак для жидкостей

Click to order
Оформление заказа
Total: 
Заполните пожалуйста контактные данные
ФИО
Номер телефона
E-mail
 
Варианты доставки
Выберите нужное. Доставка осуществляется по тарифам перевозчика!
 
Город доставки
Область
Адрес доставки
Если вы выбрали доставку на отделение - укажите номер отделения
 
Комментарий
Возможно, вы бы хотели добавить информацию к заказу
Payment method
Заказ будет обработан в ближайшее время!
Made on
Tilda