Курячий бульйон - основа для зігріваючих супів, ароматних соусів, вершкового різотто, холодцю, 0,55 кг Використовується для приготування:
ситно супів;
Борща;
Щавлевих;
Розсольник;
Солянка;
Супів-пюре;
Соусів;
Заливного.
Склад: вода питна очищена, курячі частини, сушені овочі (морква, цибуля), сіль кухонна харчова. Енергетична цінність (калорійність): 22,4 Ккал (94 кДж). Поживна (харчова) цінність у 100 г продукту: Білки: 2,4 г, Жири: 1,1 г, Вуглеводи: 0,5 г Термін зберігання: 1 місяць з дати виробництва при t від 0˚C до +4˚C. Після відкриття упаковки: 48 годин при t від 0˚C до +4˚C. Спосіб приготування: нагрійте вміст упаковки та вживайте як звичайний бульон. Ідеальний для приготування перших страв, крем- супів, різотто, соусів, тушкування м'яса, овочів та інше. Для перших страв можливо розвести водою 1:1. Без ГМО. Маса нетто: 550 г +/- 5%