Деміглас ідеально підходить для приготування соусів, додавання в перші страви, для тушіння м'яса, овочів, су-виду, додавання в фарші, маринування. Деміглас (фр. Demi-glace) - один з основних соусів французської кухні. У класичному варіанті він готується з яловичих кісток, овочів, томатної пасти, спецій, а також червоного вина. ТМ BULION має в своєму асортименті класичний яловичий Деміглас, а також авторські варіанти соусу: курячий, качиний, грибний. А також креветковий біск.
Склад: ггрибний концентрат (суміш грибів - білий гриб сушений, шиітаке сушений), печериці свіжі, сушена морква, сушена цибуля, лапи курячі, вино червоне, томатне пюре, сіль, вода. Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: Білки - 1,6 г, Жири - 1,8 г, Вуглеводи - 5,4 г. Енергетична цінність на 100 г продукту: 42,85 Ккал. Термін придатності: 2 місяці з дати виготовлення при t від 0°С до +4°С. Після відкриття термін зберігання при t від 0°С до +4°С до 2 тижнів. Маса нетто: 500 г ± 3%